Wijn kerstpakket

Wanneer wij denken aan kerst dan denken we aan heel veel lekker eten, met een mooie bijpassende wijn. Om een kerstmenu compleet te maken kunt u bij ieder gerecht een mooie wijn serveren die het gerecht complementeert. Een wijn kerstpakket is een mooie manier om de lekkerste wijnen cadeau te geven aan uw personeel, relaties of familie.

Wist u dat alle wijnen in onze kerstpakketten die wij aanbieden rechtstreeks afkomstig zijn uit Italië? Uiteraard hebben we de beste en lekkerste wijnen geselecteerd voor onze kerstpakketten.

Wijnpakket

Wanneer kiest u voor een wijn kerstpakket? Lees meer over wie u een kerstpakket kunt geven in onze wie verdient een kerstpakket blog. Dit kan natuurlijk een wijnpakket zijn, maar ook een ander soort kerstpakket met bijvoorbeeld verschillende gerechten, wijnen of andere producten.

Het gaat uiteindelijk natuurlijk om het gebaar. De grootte van het pakket is niet altijd alles. Onze voorkeur ligt altijd bij kwaliteit over kwantiteit, dus liever één goede fles wijn dan twee minder goede. De keuze is volledig aan u en natuurlijk ook afhankelijk van uw budget. Heeft u een kleiner budget te besteden? Ook daar helpen wij u graag bij!

De mogelijkheden voor een kerstpakket met wijn

Naast dat u iemand een wijnpakket kunt geven voor de komende feestdagen, past dit cadeau ook erg goed bij andere gelegenheden. Denk hierbij aan een verjaardag, jubileum, een mooi feest of gewoon om te laten weten dat u aan iemand denkt. Met een mooie kaart en borrelplank wordt het een heel gezellig pakket en kan de ontvanger hier heerlijk van genieten.

U kunt een kerstpakket met wijn zo uitgebreid maken als u dat zelf wilt. Dit kunnen één of meerdere flessen zijn aangevuld met andere producten. Wilt u een origineel pakket geven? Denk dan eens aan een kerstige wijnproeverij.

Onze Italiaanse wijnen zijn van uitstekende kwaliteit, uit de mooiste streken in Italië met de nadruk op de smaak. Bent u op zoek naar een mooie wijn maar wilt u deze met iets combineren? Geef dan een Italiaans gerecht cadeau. U ontvangt van ons een mooie wijn, passend bij een gerecht. In ieder gerecht pakketje ontvangt u alle ingrediënten en het recept. Kook met iemand samen of kook voor iemand anders. Een originele en leuke verrassing!

Op zoek naar exclusieve wijnpakketten? Wij bieden ook pakketten aan met meerdere exclusieve wijnen en een echt luxe gevoel. Voor de echte liefhebber en fijnproever!

Aan wie denkt u tijdens het lezen van deze blog? Een wijn kerstpakket is altijd groot plezier voor de ontvanger, SALUTI!

You may also like